Dierenartsen, Paraveterinairen en Stagiaires bij Dierenkliniek Spijkenisse

Jan-Willem van den Bosch

Dierenarts

Dierenarts sinds 2000, opgegroeid in Brabant, gewerkt in en leiding gegeven aan klinieken in Zeeuws-Vlaanderen, Helmond, Rotterdam en Hellevoetsluis.

Zijn bijzondere interessegebieden liggen in de neurologie, orthopedie, oncologie en medische beeldvorming (ofwel de echo- en röntgendiagnostiek).

Samen met Leonieke heeft hij als huisdieren hond Nele, katten en kippen. Ze wonen met hun 4 kinderen in Zuidland.

Iris Roza

Dierenarts

Iris werkt sinds april 2017 bij ons. Samen met Jolien heeft zij in Utrecht gestudeerd, waar zij beiden in 2014 afstudeerden. U zult haar tegenkomen in zowel de spreekkamers als in de operatiekamer. Ook is ze steeds vaker bij de echo te vinden.
Haar interesses binnen de diergeneeskunde zijn breed, maar haar speciale aandacht gaat uit naar de dermatologie, de interne geneeskunde en de kattengeneeskunde.

Thuis heeft ze samen met haar man Mitchell drie katten; Furby, Wiki en Wilson. Ook hebben ze een hond genaamd Graffiti, een Grand Basset Griffon Vendéen. In haar vrije tijd gaat zij er graag op uit met haar hond, daarnaast loopt zij hard en volgt ze stijldanslessen. Ze is bezig haar motor rijbewijs te halen.

Leonieke van den Bosch

Dierenarts

Dierenarts sinds 1998, opgegroeid in Hellevoetsluis, gewerkt in grotere en kleinere klinieken in Zeeuws-Vlaanderen, Helmond en Rotterdam en omstreken.

De tandheelkunde, weke delen chirurgie en konijnen zijn altijd haar interessegebieden geweest. Zij vindt het belangrijk om EN goed naar de eigenaar te luisteren EN goed naar het dier te kijken. De juiste diagnose en een goede uitleg voor de eigenaar volgen dan vanzelf.

Leonieke is de dierenarts die de laparoscopische operaties in onze kliniek voor haar rekening neemt! Voor vragen hieromtrent kan je steeds bij haar terecht!

Ruben Balaguer Rodriguez

Dierenarts

Ruben werkt sinds augustus 2017 bij onze kliniek. Eerder heeft hij gewerkt in een kliniek in Delft, de drukte van een grote kliniek is hem dus niet vreemd. Zijn interesse binnen de diergeneeskunde is breed, maar tandheelkunde heeft zijn speciale aandacht. Bij vragen over het gebit van uw huisdier, bent u bij hem aan het goede adres.

Samen met zijn verloofde woont hij in Vlaardingen, waar ze hun huis delen met kat Leeloo. Naast zijn werk als dierenarts doet hij graag mountainbiken en klimmen als ontspanning.

Jolien Marcus

Dierenarts

Jolien Marcus is sinds 2014 werkzaam in onze kliniek. Hiervoor was zij al vertrouwd aangezien ze tijdens haar opleiding haar stages in onze kliniek liep. U zal haar tegenkomen in de spreekkamer, maar ook voor operaties is uw dier bij haar in goede handen. Echografie en de kleine huisdieren hebben haar specifieke interesse.

Thuis in Zwartewaal heeft Jolien samen met haar verloofde Martin 3 huisdieren, Kooikerhondje Joy, Appenzeller Spot en kat Don Leo. In haar vrije tijd rijd ze graag op de motor. Ook kun je haar vaak bij de paarden vinden. Samen met Martin heeft ze een Shetlandpony, Zegge, waar ze mee mennen. Ze gaat ook regelmatig een rondje hardlopen en doet soms mee aan mud-runs. Daarnaast volgt ze samen met Martin stijldanslessen. Dit jaar gaan ze trouwen!

Anne van den Wildenberg

Dierenarts

Anne is nieuw is onze kliniek, ze is in mei 2020 bij ons begonnen. Hiervoor heeft zij bij een kliniek in Brabant samen met Leonieke gewerkt en is ze een aantal jaar als dierenarts bij Vetoquinol en Royal Canin werkzaam geweest.

Annemiek Gijsen-Nauta

Paraveterinair

Annemiek is al jaren een vast gezicht achter de balie. Daarnaast zorgt zij er mede voor dat alle medicijnen op voorraad blijven en maakt ze de roosters van de assistentes. Thuis heeft ze 2 katten, die allebei veel van eten houden; volgens Annemiek zijn het net kliko’s, ze lusten alles.

Annemiek stapte op 12 september 2014 in het huwelijksbootje met haar man Christiaan. Ze wonen samen in Heinenoord en zijn de trotse ouders van dochter Esmee en zoon Luuk!

Annemiek Fonkert-Mol

Paraveterinair

folkert

Voor Jan-Willem en Leonieke is Annemiek een oude bekende, in een vorige kliniek hebben Jan-Willem en Annemiek al 1 jaar samengewerkt. Zij is onze sterkste administratieve kracht! Ze is vooral achter de schermen werkzaam.

Thuis heeft ze een man en 4 vrolijke dochters, een border collie Klaske en een koppel heideschapen voor Klaske, katten, konijnen en een stal vol koeien. Vervelen doet ze zich dus nooit.

Luc Hubers

Paraveterinair

Sinds 1 november 2018 werkt Luc Hubers bij ons als paraveterinair. Ook Luc heeft eerst bij ons stage gelopen.
Hij woont in Abbenbroek, waar hij met zijn familie een hele verzameling dieren heeft. Ze hebben 2 honden, 2 katten, 2 waterschildpadden, 1 landschildpad, 1 konijn, een stuk of 4 muskuseenden, 2 pony’s, 2 geiten, een lading kippen en een ezel.

Luc houd van voetbal en is op zondag in de Kuip te vinden als Feyenoord speelt. Hij gaat graag weekendjes weg, maar is ook blij als hij aan het werk is. Hij hoopt zich bij ons verder te ontwikkelen als paraveterinair.

Chantal Ottens-Fransz

Paraveterinair

Chantal werkt inmiddels al een tijdje bij ons en is een van de vaste krachten van ons team. Tijdens haar stage was Chantal al een gemotiveerde stagiaire. Hierdoor was het voor ons een duidelijke zaak dat zij het team mocht komen versterken tijdens het zwangerschaps-/kraamverlof van Annemiek!

Ravello en Passion zijn haar paarden en Calypso is haar hond. In haar vrije tijd gaat ze paardrijden, wandelen en trainen met de hond. Samen met haar man Clayton heeft ze haar eigen huisje in Spijkenisse, in januari zijn ze trotse ouders geworden van zoon Harvey.

Silvia Bovenlander-Turkenburg

Paraveterinair

Silvia is bij ons gekomen als stagiaire paraveterinair. Na haar stage is ze in 2017 ons team komen versterken als invalkracht. Van zowel baliewerk als helpen bij de operaties word Silvia blij.

Ze woont in Hellevoetsluis samen met haar man en 2 kinderen. Ze heeft een passie voor paarden en is altijd in voor een geintje. Ze houdt van hardlopen en fietsen. Ze komt regelmatig op de fiets naar haar werk!

Sara van Hamburg

Paraveterinair

Vanaf juni 2020 werkt Sara bij ons als paraveterinair. U kunt haar al gezien hebben, ze heeft namelijk haar stages bij ons gelopen!

Myrna Naber

Paraveterinair

Myrna is een ervaren dierenartsassistente die al meerdere jaren ervaring heeft in het vak! Ze woont samen met haar man en haar twee lieve zoons in Spijkenisse. Ze groeide op tussen de dieren, ze nam vaak diertjes (parkieten, konijnen, cavia’s…) mee naar huis om er daar goed voor te kunnen zorgen! De liefde voor dieren zat er al van jongs af aan in!

Myrna voltooide in 2003 haar opleiding in Barneveld bij het Groenhorst College. In haar vrije tijd zoekt ze graag even de rust op met een goed boek.

Conchita Scheepbouwer

Paraveterinair

Nadat ze eerder als stagiaire bij ons heeft gewerkt, is Conchita inmiddelsal een tijdje bij ons als paraveterinair. Je zal haar tegenkomen achter de balie, maar ook tijdens de operaties om de artsen te ondersteunen. Ze regelt ook de medicijn bestellingen. Op dit moment volgt ze een opleiding tot kynologisch gedragstherapeut, voor vragen rondom gedrag kunnen we dus bij haar terecht!

Thuis in Hellevoetsluis heeft Conchita een aantal katten. Daarnaast is ze hard aan het trainen met Kenai, een Australische herder.

Mirte Warbout

Paraveterinair

Sinds 1 december 2019 werkt Mirte bij ons op de praktijk. Hiervoor heeft zij al ervaring opgedaan in andere klinieken als paraveterinair. Zij word het meest gelukkig van klanten helpen aan de balie en in het specifiek om te assisteren bij onze katachtige patiënten.

Ze woont sinds 2 jaar op zichzelf in Hellevoetsluis samen met haar vriend, hond Leona en kat Pyke.
In haar vrije tijd is ze graag bezig met boogschieten, miniatuur verven en haken.

Stagiaires / Stage lopen

Dierenkliniek Spijkenisse is een erkend leerbedrijf. Daarom is het mogelijk dat u geregeld nieuwe gezichten ziet!
Deze stagiaires leren bij ons het vak en wij proberen ze daarin zo goed mogelijk te begeleiden!
Veel van onze voormalige stagiaires zijn intussen gediplomeerde paraveterinaire dierenartsassistentes! (en daar zijn we trots op!)

Wil je bij ons stage lopen?

Goede diergeneeskunde, een hart voor dieren, een luisterend oor voor de baasjes, een gezellig team, moderne apparatuur; dat is dierenkliniek Spijkenisse ten voeten uit!

Ben je in opleiding voor Paraveterinair Dierenartsassistent(e) en heb je interesse om een stage bij ons te lopen? Onze praktijk biedt ruimte voor verschillende type stages. Paraveterinairen in opleiding kunnen blokstages van gemiddeld 2 maanden of langer (eventueel op basis van 1-2 dagen/week) bij ons volgen.

Om in aanmerking te komen voor een stageplaats, stuur je ons een schriftelijk verzoek met curriculum vitae, t.a.v.:

Dierenkliniek Spijkenisse
Lenteakker 1,  3206 TB Spijkenisse

Email: info@dierenkliniekspijkenisse.nl

Vermeld in je brief/e-mail duidelijk de begin- en einddatum waarop je stage wilt lopen, welke opleiding je doet, hoever je bent in je opleiding en op welke school/instelling. Daarnaast vinden wij het erg fijn als je ons een motivatiebrief mee stuurt, zodat we je alvast een beetje leren kennen.

Voor oriëntatie- en snuffelstages is er, omwille van toenemende drukte, beperkt ruimte.
Indien je zo’n stage wil lopen neem dan tijdig contact met ons op!