Dierenartsen, Paraveterinairen en Stagiaires bij Dierenkliniek Spijkenisse

Jan-Willem van den Bosch

Dierenarts

Dierenarts sinds 2000, opgegroeid in Brabant, gewerkt in en leiding gegeven aan klinieken in Zeeuws-Vlaanderen, Helmond, Rotterdam en Hellevoetsluis.

Zijn bijzondere interessegebieden liggen in de neurologie, orthopedie, oncologie en medische beeldvorming (ofwel de echo- en röntgendiagnostiek).

Samen met Leonieke heeft hij als huisdieren hond Nele, katten en kippen. Ze wonen met hun 4 kinderen in Zuidland.

Iris Roza

Dierenarts

Iris werkt sinds april 2017 bij ons. Samen met Jolien heeft zij in Utrecht gestudeerd, waar zij beiden in 2014 afstudeerden. U zult haar tegenkomen in zowel de spreekkamers als in de operatiekamer. Ook is ze steeds vaker bij de echo te vinden.
Haar interesses binnen de diergeneeskunde zijn breed, maar haar speciale aandacht gaat uit naar de dermatologie, de interne geneeskunde en de kattengeneeskunde.

Iris en haar man Mitchell zijn sinds juli 2020 de trotse ouders van zoon Leon.  Ze hebben thuis ook drie katten; Furby, Wiki en Wilson, en een hond genaamd Graffiti, een Grand Basset Griffon Vendéen. In haar vrije tijd gaat zij er graag op uit met haar hond, daarnaast loopt zij hard en volgt ze stijldanslessen. Ze heeft net als haar man Mitchell haar motor rijbewijs, samen gaan ze dus lekker toeren.

Leonieke van den Bosch

Dierenarts

Dierenarts sinds 1998, opgegroeid in Hellevoetsluis, gewerkt in grotere en kleinere klinieken in Zeeuws-Vlaanderen, Helmond en Rotterdam en omstreken.

De tandheelkunde, weke delen chirurgie en konijnen zijn altijd haar interessegebieden geweest. Zij vindt het belangrijk om EN goed naar de eigenaar te luisteren EN goed naar het dier te kijken. De juiste diagnose en een goede uitleg voor de eigenaar volgen dan vanzelf.

Leonieke is de dierenarts die de laparoscopische operaties in onze kliniek voor haar rekening neemt! Voor vragen hieromtrent kan je steeds bij haar terecht!