Dierenartsen, Paraveterinairen en Stagiaires bij Dierenkliniek Spijkenisse

Jan-Willem van den Bosch

Dierenarts

Dierenarts sinds 2000, opgegroeid in Brabant, gewerkt in en leiding gegeven aan klinieken in Zeeuws-Vlaanderen, Helmond, Rotterdam en Hellevoetsluis.

Zijn bijzondere interessegebieden liggen in de neurologie, orthopedie, oncologie en medische beeldvorming (ofwel de echo- en röntgendiagnostiek).

Samen met Leonieke heeft hij als huisdieren hond Nele, katten en kippen. Ze wonen met hun 4 kinderen in Zuidland.

Iris Roza

Dierenarts

Iris werkt sinds april 2017 bij ons. Samen met Jolien heeft zij in Utrecht gestudeerd, waar zij beiden in 2014 afstudeerden. U zult haar tegenkomen in zowel de spreekkamers als in de operatiekamer. Ook is ze steeds vaker bij de echo te vinden.
Haar interesses binnen de diergeneeskunde zijn breed, maar haar speciale aandacht gaat uit naar de dermatologie, de interne geneeskunde en de kattengeneeskunde.

Iris en haar man Mitchell zijn sinds juli 2020 de trotse ouders van zoon Leon.  Ze hebben thuis ook drie katten; Furby, Wiki en Wilson, en een hond genaamd Graffiti, een Grand Basset Griffon Vendéen. In haar vrije tijd gaat zij er graag op uit met haar hond, daarnaast loopt zij hard en volgt ze stijldanslessen. Ze heeft net als haar man Mitchell haar motor rijbewijs, samen gaan ze dus lekker toeren.

Miranda Weerman - Joosten

Dierenarts

Miranda is ons team komen versterken sinds juli 2021. Ze voelt zich het beste thuis in de operatiekamer! Thuis heeft Miranda een hond en een aantal katten samen met haar gezin.

Leonieke van den Bosch

Dierenarts

Dierenarts sinds 1998, opgegroeid in Hellevoetsluis, gewerkt in grotere en kleinere klinieken in Zeeuws-Vlaanderen, Helmond en Rotterdam en omstreken.

De tandheelkunde, weke delen chirurgie en konijnen zijn altijd haar interessegebieden geweest. Zij vindt het belangrijk om EN goed naar de eigenaar te luisteren EN goed naar het dier te kijken. De juiste diagnose en een goede uitleg voor de eigenaar volgen dan vanzelf.

Leonieke is de dierenarts die de laparoscopische operaties in onze kliniek voor haar rekening neemt! Voor vragen hieromtrent kan je steeds bij haar terecht!

Ruben Balaguer Rodriguez

Dierenarts

Ruben werkt sinds augustus 2017 bij onze kliniek. Eerder heeft hij gewerkt in een kliniek in Delft, de drukte van een grote kliniek is hem dus niet vreemd. Zijn interesse binnen de diergeneeskunde is breed, maar tandheelkunde heeft zijn speciale aandacht. Bij vragen over het gebit van uw huisdier, bent u bij hem aan het goede adres. Ook is hij naast Leonieke de arts die laparoscopische operaties gaat doen.

Samen met zijn vrouw woont hij in Vlaardingen, waar ze hun huis delen met katten Leeloo en Oscar. Naast zijn werk als dierenarts doet hij graag mountainbiken en klimmen als ontspanning.

Marijke Droppert

Waarnemend dierenarts

Vanaf juni t/m december 2021 zal u Marijke regelmatig tegenkomen in onze kliniek. Ze is onze vaste waarnemer en zal voor uw dieren zorgen tijdens het zwangerschapsverlof van Jolien en Denice. Marijke heeft al eerder tijdens vakanties in onze kliniek gewerkt, dus ze kent haar weg inmiddels goed.

Haar interesses binnen de diergeneeskunde zijn de interne geneeskunde en echografie.

Jolien Marcus

Dierenarts

Jolien Marcus is sinds 2014 werkzaam in onze kliniek. Hiervoor was zij al vertrouwd aangezien ze tijdens haar opleiding haar stages in onze kliniek liep. U zal haar tegenkomen in de spreekkamer, maar ook voor operaties is uw dier bij haar in goede handen. Echografie en de kleine huisdieren hebben haar specifieke interesse.

Thuis in Zwartewaal heeft Jolien samen met haar man Martin en dochter Emily 2 huisdieren, Appenzeller Spot en kat Don Leo. In haar vrije tijd rijd ze graag op de motor. Ook kun je haar bij de paarden vinden. Samen met Martin heeft ze een Shetlandpony, Zegge, waar ze mee mennen. Ze gaat ook regelmatig een rondje hardlopen en doet soms mee aan mud-runs. Daarnaast volgt ze samen met Martin stijldanslessen.

Denice Vermeulen

Dierenarts

Denice werkt sinds maart 2021 bij ons in de kliniek. Zij is in 2015 afgestudeerd als dierenarts en heeft eerst twee jaar in Spanje gewerkt, zowel in de dierentuin van Barcelona als in een grote kliniek voor kleine huisdieren. In de dierentuin van Barcelona heeft ze onder andere veel geleerd over vogels en intussen spreekt ze vloeiend Spaans. Na een aantal jaren in Den Haag gewerkt te hebben, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging in Spijkenisse. Ze vindt eigenlijk alle aspecten van de diergeneeskunde erg leuk, maar vogelgeneeskunde en operaties hebben haar speciale interesse.

Ze woont samen met haar vriend en zoon Lucas in Schipluiden. Samen hebben ze een hele lieve hond, Pimienta, een kruising geadopteerd uit het asiel in Barcelona. In haar vrije tijd gaat Denice er graag op uit met de hond en sport veel.

Annemiek Gijsen-Nauta

Paraveterinair

Annemiek is al jaren een vast gezicht achter de balie. Daarnaast zorgt zij er mede voor dat alle medicijnen op voorraad blijven en maakt ze de roosters van de assistentes. Thuis heeft ze 2 katten, die allebei veel van eten houden; volgens Annemiek zijn het net kliko’s, ze lusten alles.

Annemiek stapte op 12 september 2014 in het huwelijksbootje met haar man Christiaan. Ze wonen samen in Heinenoord en zijn de trotse ouders van dochter Esmee en zoon Luuk!

Annemiek Fonkert-Mol

Paraveterinair

folkert

Voor Jan-Willem en Leonieke is Annemiek een oude bekende, in een vorige kliniek hebben Jan-Willem en Annemiek al 1 jaar samengewerkt. Zij is onze sterkste administratieve kracht! Ze is vooral achter de schermen werkzaam.

Thuis heeft ze een man en 4 vrolijke dochters, katten Bram en Kees, konijnen en een stal vol koeien. Vervelen doet ze zich dus nooit.

Luc Hubers

Paraveterinair