Gebitsmaand 2021

2021-01-29T11:27:54+02:00

Ook dit jaar staat februari in het teken van de ‘maand van het gebit’. Helaas hebben we door de huidige regelgeving rondom het Coronavirus wel een aangepast programma, maar we doen ons best om voor zoveel mogelijk dieren het gebit extra aandacht te geven.

Onze assistentes hebben een speciaal gebitscontrole spreekuur, u kunt hiervoor een afspraak maken via 0181-672288. Helaas zijn deze plekjes wel beperkt ivm voorkomen van drukte op de kliniek.

Onderstaande video’s zijn handig om te bekijken als u zelf uw hond of kat wil laten wennen aan het tandenpoetsen. De belangrijkste les, neem de tijd en beloon uw dier voor elke goede stap!

 

 

 

Gebitsmaand 20212021-01-29T11:27:54+02:00

Corona update

2021-01-08T11:37:50+02:00

Beste dierenliefhebber,

De maatregelen rondom het Corona virus zullen nog wel even bij ons blijven. Wij willen graag de beste zorg blijven bieden aan onze patiënten en klanten.
Om dit te kunnen blijven doen, hebben we ons aan de regels van het RIVM te houden. We werken regelmatig met meerdere dierenartsen tegelijk. Hierdoor en doordat er soms onvoorziene gevallen binnenkomen, kunnen we niet altijd voorkomen dat er drukte ontstaat in de wachtkamer. We kunnen u dan vragen om even buiten te wachten. Om de drukte in de wachtkamer verder te beperken vragen we u nog steeds zoveel mogelijk alleen te komen. Ook vragen we u, én onze medewerkers nog steeds thuis te blijven wanneer er sprake is van verkoudheidsklachten en/of koorts.

Wij dragen mondkapjes, en vragen onze klanten om dat ook te doen.
Bent u risico patiënt, en/of wilt u liever niet in de wachtkamer zijn bij drukte? Geef het aan bij de balie en we zoeken een oplossing:

  • U kunt buiten/in de auto wachten en wordt dan door ons opgehaald wanneer u aan de beurt bent
  • Indien mogelijk kunnen we u alvast in de spreekkamer laten plaatsnemen
  • Als u hier prijs op stelt kunnen we u dier tijdens de behandeling door een assistente of stagiaire laten vasthouden

Als u risico patiënt bent, gelieve dit aan te geven bij het maken van een afspraak. We kunnen dan samen met u een gepast moment uitkiezen om de afspraak te plannen.
Als we een beetje rekening houden met elkaar kunnen alle dieren de zorg krijgen zoals u van ons gewend bent.

Met diervriendelijke groet,

Team Dierenkliniek Spijkenisse

Corona update2021-01-08T11:37:50+02:00