Beste klanten,
Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig, de bestrijding doen we met elkaar.
Zieke huisdieren trekken zich niets aan van de maatregelen die door de regering zijn afgeroepen. Daarom willen wij de zorg voor uw huisdieren, zoals u die van ons gewend bent, blijven bieden. De praktijk blijft dan ook ‘gewoon’ geopend.

Om alle huisdieren zo goed mogelijk te kunnen helpen, en goed voor elkaar te blijven zorgen vragen we uw begrip voor de volgende zaken:
1: Kom met één persoon per dier.
2: Indien u ziek bent en/of koorts heeft, of u heeft contact gehad met een besmet persoon, dan kunt u beter iemand anders laten komen met uw dier. Lukt dit niet, belt u ons dan, dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken.
3: In de wachtkamer proberen we zo veel mogelijk afstand te houden. Het kan daarom zijn dat u gevraagd wordt alvast plaats te nemen in een spreekkamer en daar te wachten. Lukt dit niet, dan kunt u bijvoorbeeld in de auto wachten.
4: We vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Hiervoor staat een pompje op de balie.
5: Liever met PIN dan contant betalen.
6: Dingen die tot later kunnen wachten kunnen worden uitgesteld. Mocht u niet in de gelegenheid zijn te komen of wilt u liever niet komen, wij zullen de komende tijd geen kosten in rekening brengen voor het afzeggen van afspraken. U kunt dit zowel telefonisch als per mail melden.
7: Heeft u voer of medicijnen nodig, belt of mailt u dan even van tevoren, dan zetten we het voor u klaar.
8: Wij doen voorlopig geen huisvisites.

Achter de schermen doen wij ons uiterste best om risico’s voor onszelf én voor u te beperken. Zo desinfecteren we niet alleen de tafels en materialen die met uw dieren in aanraking komen, maar ook de deurknoppen.
Er wordt hand-desinfectie vloeistof ter beschikking gesteld in de wachtkamer. Wij schudden geen handen meer en onze medewerkers komen alleen werken als zij geen ziekteverschijnselen hebben.
We plannen de afspraken zodanig dat drukte in de wachtkamer zo veel mogelijk beperkt wordt.

Zorg goed voor uzelf, voor elkaar en voor uw huisdier!
Met diervriendelijke groeten,
Team Dierenkliniek Spijkenisse