Ons Team2018-11-22T17:15:54+00:00

Dierenartsen, Paraveterinairen en Stagiaires bij Dierenkliniek Spijkenisse

Jan-Willem van den Bosch

Dierenarts

Dierenarts sinds 2000, opgegroeid in Brabant, gewerkt in en leiding gegeven aan klinieken in Zeeuws-Vlaanderen, Helmond, Rotterdam en Hellevoetsluis.

Zijn bijzondere interessegebieden liggen in de neurologie, orthopedie, oncologie en medische beeldvorming (ofwel de echo- en rontgendiagnostiek).

Samen met Leonieke heeft hij als huisdieren hond Nele en 2 poezen. Ze wonen met hun 4 kinderen in Zuidland.

Iris Roza

Dierenarts

Iris werkt sinds April 2017 bij ons. Samen met Jolien heeft zij in Utrecht gestudeerd.
Haar interesses binnen de diergeneeskunde liggen bij de eerstelijns diergeneeskunde, met name de dermatologie en kattengeneeskunde.

Thuis heeft ze samen met haar verloofde Mitchell 2 katten en een hond. Furby is een Pers, hun nieuwe kitten heet Wiki en is een Oosters korthaar. Daarnaast hebben ze Graffiti, een Grand Basset Griffon Vendéen.

Leonieke van den Bosch

Dierenarts

Dierenarts sinds 1998, opgegroeid in Hellevoetsluis, gewerkt in grotere en kleinere klinieken in Zeeuws-Vlaanderen, Helmond en Rotterdam en omstreken.

De tandheelkunde, weke delen chirurgie en konijnen zijn altijd haar interessegebieden geweest. Zij vindt het belangrijk om EN goed naar de eigenaar te luisteren EN goed naar het dier te kijken. De juiste diagnose en een goede uitleg voor de eigenaar volgen dan vanzelf.

Leonieke is de dierenarts die de laparoscopische operaties in onze kliniek voor haar rekening neemt! Voor vragen hieromtrent kan je steeds bij haar terecht!

Ruben Balaguer Rodriguez

Dierenarts

Ruben werkt sinds augustus 2017 bij onze kliniek. Eerder heeft hij gewerkt in een kliniek in Delft, de drukte van een grote kliniek is hem dus niet vreemd. Zijn interesse binnen de diergeneeskunde is breed, maar tandheelkunde heeft zijn speciale aandacht. Bij vragen over het gebit van uw huisdier, bent u bij hem aan het goede adres.

Samen met zijn vriendin woont hij in Vlaardingen, waar ze hun huis delen met kat Leeloo. Naast zijn werk als dierenarts doet hij graag mountainbiken en klimmen als ontspanning.

Jolien Marcus

Dierenarts

Jolien Marcus is sinds 2014 werkzaam in onze kliniek. Hiervoor was zij al vertrouwd aangezien ze tijdens haar opleiding haar stage in onze kliniek liep. U zal haar tegenkomen in de spreekkamer, maar ook voor operaties is uw dier bij haar in goede handen. Echografie en de kleine huisdieren hebben haar interesse.

Thuis in Zwartewaal heeft Jolien samen met haar vriend Martin 2 honden, Kooikerhondje Joy en Appenzeller Spot. In haar vrije tijd rijd ze graag op de motor. Ook kun je haar bij de paarden vinden. Samen met Martin heeft ze een Shetlandpony, Zegge, waar ze mee mennen. Daarnaast rijd ze op manege Tinte voor dressuur- en springles.

Annemiek Gijsen – Nauta

Paraveterinair

Annemiek is al jaren een vast gezicht achter de balie. Daarnaast zorgt zij er mede voor dat alle medicijnen op voorraad blijven en maakt ze de roosters van de assistentes. Thuis heeft ze 2 katten, die allebei veel van eten houden; volgens Annemiek zijn het net kliko’s, ze lusten alles.

Annemiek stapte op 12 september 2014 in het huwelijksbootje met haar man Christiaan. Ze wonen samen in Heinenoord en zijn de trotse ouders van dochter Esmee!

Chantal Ottens-Fransz

Paraveterinair

Chantal werkt inmiddels al een tijdje bij ons en is een van de vaste krachten van ons team. Tijdens haar stage was Chantal al een gemotiveerde stagiaire. Hierdoor was het voor ons een duidelijke zaak dat zij het team mocht komen versterken tijdens het zwangerschaps-/kraamverlof van Annemiek!

Ravello en Passion zijn haar paarden en Calypso is haar hond! In haar vrije tijd gaat ze paardrijden, wandelen en trainen met de hond. Samen met haar man Clayton heeft ze haar eigen huisje in Spijkenisse.

Annemiek Fonkert- Mol

Paraveterinair

folkert

Voor Jan-Willem en Leonieke is Annemiek een oude bekende, in een vorige kliniek hebben Jan-Willem en Annemiek al 1 jaar samengewerkt. Zij is onze sterkste administratieve kracht! Ze is vooral achter de schermen werkzaam.

Thuis heeft ze een man, en 4 vrolijke dochters, een border collie Klaske en een koppel heideschapen voor Klaske, katten, konijnen en een stal vol koeien. Vervelen doet ze zich dus nooit.

Myrna Naber

Paraveterinair

Myrna is een ervaren dierenartsassistente die al meerdere jaren ervaring heeft in het vak! Ze woont samen met haar man en haar twee lieve zoons in Spijkenisse. Ze groeide op tussen de dieren, ze nam vaak diertjes (parkieten, konijnen, cavia’s…) mee naar huis om er daar goed voor te kunnen zorgen! De liefde voor dieren zat er al van jongs af aan in!

Myrna voltooide in 2003 haar opleiding in Barneveld bij het Groenhorst College. In haar vrije tijd zoekt ze graag even de rust op met een goed boek.

Sylvia Bovenlander-Turkenburg

Paraveterinair

Sylvia is bij ons gekomen als stagiaire paraveterinair. Na haar stage is ze in 2017 ons team komen versterken als invalkracht.

Ze woont in Hellevoetsluis samen met haar man, 2 kinderen en hond Cosmo. Ze heeft een passie voor paarden en is altijd in voor een geintje.

Melissa Ruiz van der Vliet

Paraveterinair

Melissa werkt sinds de zomer van 2018 voor ons. Ook zij is al een bekend gezicht doordat ze hier haar stages heeft gelopen.

Melissa woont in Oudenhoorn samen met haar Simon. Ze hebben 2 honden, Luna en Koda. Luna is een Border Collie en Koda een kruising tussen een Border Collie en een Ijslandse hond. Daarnaast hebben ze ook een kat, Dinah.

Melissa is in haar vrije tijd bij haar paard te vinden.

Esmee van den Berg

Paraveterinair

Esmee is geen onbekende, want ze heeft in 2012 ook al stage gelopen in dierenkliniek Spijkenisse. Sinds 2017 werkt ze bij ons als paraveterinair. Esmee vindt röntgenfoto’s maken erg interessant en assisteert graag bij operaties.

Ze woont in Vlaardingen, met 3 katten, die ze bijna als haar kinderen koestert, en 2 rattenslangen.
In haar vrije tijd houdt Esmee ervan om lekker te ontspannen en leuke series te kijken op Netflix.

Conchita Scheepbouwer

Paraveterinair

Nadat ze eerder als stagiaire bij ons heeft gewerkt, is Conchita afgelopen november ons team komen versterken als paraveterinair. Je zal haar tegenkomen achter de balie, maar ook tijdens de operaties om te artsen te ondersteunen.

Thuis in Hellevoetsluis heeft Conchita een hond en een aantal katten. Nieuw in het gezin is pup Kenai, een Australische Herder.

Luc Hubers

Paraveterinair

Sinds 1 november 2018 werkt Luc Hubers bij ons als paraveterinair. Ook Luc heeft eerst bij ons stage gelopen. We zijn blij dat hij ons team komt versterken.
Hij woont in Abbenbroek

Stagiaires / Stage lopen

Dierenkliniek Spijkenisse is een erkend leerbedrijf. Daarom is het mogelijk dat u geregeld nieuwe gezichten ziet!
Deze stagiaires leren bij ons het vak en wij proberen ze daarin zo goed mogelijk te begeleiden!
Veel van onze voormalige stagiaires zijn intussen gediplomeerde paraveterinaire dierenartsassistentes! (en daar zijn we trots op!)

Wil je bij ons stage lopen?

Goede diergeneeskunde, een hart voor dieren, een luisterend oor voor de baasjes, een gezellig team, moderne apparatuur; dat is dierenkliniek Spijkenisse ten voeten uit!

Ben je in opleiding voor Paraveterinair Dierenartsassistent(e) en heb je interesse om een stage bij ons te lopen? Onze praktijk biedt ruimte voor verschillende type stages. Paraveterinairen in opleiding kunnen blokstages van gemiddeld 2 maanden of langer (eventueel op basis van 1-2 dagen/week) bij ons volgen.

Om in aanmerking te komen voor een stageplaats, stuur je ons een schriftelijk verzoek met curriculum vitae, t.a.v.:

Dierenkliniek Spijkenisse
Lenteakker 1,  3206 TB Spijkenisse

Email: info@dierenkliniekspijkenisse.nl

Vermeld in je brief/e-mail duidelijk de begin- en einddatum waarop je stage wilt lopen, welke opleiding je doet, hoever je bent in je opleiding en op welke school/instelling. Daarnaast vinden wij het erg fijn als je ons een motivatiebrief mee stuurt, zodat we je alvast een beetje leren kennen.

Voor oriëntatie- en snuffelstages is er, omwille van toenemende drukte, beperkt ruimte.
Indien je zo’n stage wil lopen neem dan tijdig contact met ons op!